ABOUT

Founder: Amirah Atiqah Khairi 
Jururawat Berdaftar dan pernah bekerja dengan Sime Darby Medical Center selama 6 tahun. 

Kepakaran kami di Baby Sadoo Baby & Toddler Foods adalah membantu ibu-ibu di Malaysia yang mempunyai anak kecil dari umur 6 bulan sehingga 3 tahun yang mempunyai masalah cerewet makan / Picky eater. 

 Baby Sadoo Baby & Toddler Foods mempunyai 23 jenis pilihan menu yang merupakan "complete meal" yang dicipta khas oleh Founder, Pn. Amirah. Ia sesuai di makan dari umur 6 bulan sehingga 3 tahun. Baby Sadoo merupakan makanan bayi yang sihat tanpa bahan pengawet, tanpa perasa tambahan, tanpa pewarna tiruan, tanpa MSG dan merupakan keluaran muslim. 

Baby Sadoo dibuat khas dalam botol kaca yang berkualiti tinggi dan ready to eat bagi memudahkan ibu-ibu di Malaysia yang ingin travel bersama si manja. Hanya perlu rendam/panaskan dah sedia untuk di beri makan pada si manja di mana-mana saja dan bila-bila masa saja si manja nangis kelaparan. Baby Sadoo juga banyak membantu ibu-ibu di Malaysia yang tidak sempat untuk menyediakan makanan sihat buat si manja untuk diberikan sebagai bekalan ditempat asuhan atau bekalan kecemasan di rumah ketika ibu-ibu penat seharian bekerja.

No comments:

Post a Comment